Hello // Hey // Hi // Bonjour // Ciao // Hallo // Hej // Hola

just say hello. No matter what language it is, it means the same all the time ..

just because I do that

Idag har man spelat match och bara slöat framför tv, vilket är ganska gött! Nu håller jag i alla fall på att laga lite mat, tycker liksom att det är dags medd det nu :)

Hur har eran söndag varit då??

if you could come up for a while

du vet att jag är redo, varför inte bara komma fram då. jag har väntat hela mitt liv och ändå är du kvar där bak. om du bara kunde ta några steg fram så jag skulle kunna se dig och så att du skulle kunna se hur jag känner. bara se inte höra inte röra .. bara se, bara kunna se den där blicken du har så skulle jag vara glad. men om inte det går, så är jag glad för det jag har. men glöm bara inte, jag är fortfarande här och du där ..

today's outfit is here


dagens // body bikbok // halsduk h&m // jeans gina tricot // väska mormors // klocka present //

så nu är man hem kommen från stan och har haft det jätte mysigt. Det blev middag på kina restaurang, måste säga att det var skit länge sen jag åt sådan mat .. så gott är det alltså!! nu sitter jag ihop kurren i soffan och kollar på film. ni får ha en bra kväll, så hörs vi imorgon!

Någon som har varit utklädd nu i helgen?


DEN SOM VÄNTAR, VÄNTAR ALLDRIG FÖR LÄNGE

Nu ska jag ta mig en snabb dusch, för att sedan dra till stan och kolla in handbolls match. Och därefter blir det middag med familjen. En bra lördag blir det alltså! vad ska ni göra idag?

the music, the songs are always in your way ..



 


think I'll change my day because of a image you gave me



Är detta en header man kan ha??


..har tänkt att ändra min header igen och denna gången ska den ha färg. Vad tycker ni om detta exempel? Skulle det passa in i bloggen?

step inside into my heart and don't look back



Sådär! Nu kör vi dagens fråga igen och denna gång vill jag att ni hjälper mig med bloggen.
Men frågan lyder -


Vad kan jag förbättra här på bloggen? något ni saknar? önskade inlägg som ni skulle vilja ha?


Kör hårt nu!!



FRIDAY



Idag så väntar det en lång dag i skolan, med två timmars prov och  andra tråkiga lektioner. Men ska i alla fall försöka ta mig igenom dem. Plus så har jag blivit jätte förkyld och hade helst stannat hemma, men men...
Nu ska jag stänga av min kära dator och begå mig till skolan. Hejdå!!  

why do we must study? when you can give me the answers ..


FÖRLÅT för säms uppdatering idag, men har pluggat hela dagen.

Nu har man pluggat nästan hela dagen och mer ska det bli. Ska ha ett so-prov imorgon och det är absolut något jag inte ser fram emot. Men tog en paus förenstund sen för att komma i andra tankar, men nu ska jag köra igång igen.

There is no way back in to this photo just a way out


The picture say everything even if you dont wanna hear





http://weheartit.com/

why can not people just say hi? when I can say it straight out.

vad måste jag säga för att du ska höra mig? Vad måste jag göra för att du ska se mig?

Jag har redan sagt hej, men då går du bara förbi mig. Jag har sagt hej då när vi slutade, då gick du bara iväg. På idrotten passade jag dig bollen du ropade efter, då vände du dig bara om. Och när jag äntligen har slutat hoppas på att få ett hej tillbaka, så får jag ett snabbt hej när du går förbi mig. Men vad gör du när jag säger hej, jo då går bara iväg ..

så vad ska jag göra för att DU ska svara mig?

I -want-to-rock-and-roll-all-night-and-party-every-day

Äntligen onsdag och det menas att vi slutar tidigare, vilket är gött!! så först blir det skolan, sen lite läxa och så måste jag gå igenom min stora garderob (som inte ser så himla bra ut ..) Och runt 5 dra jag ner till stan för att spela match med tjejerna!

Hur ser eran onsdag ut?!


DAGENS FRÅGA - What do you choose?










Har fått många frågor om vad jag tycker är ett måste plagg är i höst, så nu skulle jag gärna vilja ha ett svar av er. För det finns ju så mycket man vill ha och som man tycker är ETT måste.

så frågan är -
Vad är ett måste plagg i höst??

(bild: http://angelicablick.se/)

TISDAG

... kom precis hem efter träningen, nu blir det en snabb sväng in i dusch och sen i sängs!

IT'S THAT GIRL AGAIN WHIT STYLE




http://myblomquist.se har hittat stilen och vi får tacka henne att hon kommer med sån grym stil!
Capen kommer från glitter och den ropar utt mitt namn  ..

fun - yes, but really fun!

Puh! nu är i alla fall det jobbiga av klarat med dansen och det är bara 3 lektioner kvar. Alltså jag är fortfarande trött och vill bara hem och ta ett tupp lur.. Men jag har oxå idrott efter lunch, vilket kmr göra mig ändå tröttare. KUL – JO men jätte kul!
Men nu blir det annat kul, hörs igen efter skolan. PUSS

365days



insperation från http://365days.devote.se/

When it happens, it happens

Ja, nu har jag äntligen gjort mig i ordning och ska snart i sängs. Det är lite tidigt - klockan är väl bara... 20.16 - men som ni säkert har märkt så har uppdateringen varit usel i helgen och det beror på att Emilia har varit här och vi har haft en väldigt lång film kväll, med skratt och lek! Så just nu är jag väldigt trött, så därför ska försöka sova lite i natt och sen ta mig igenom skoldagen imorgon..

En film vi såg var Paranormal Activity och det j*vligt bra! Har ni sett den?

when you were a little more smaller then me, you could laugh all the time.





Haha, hur söt är man inte? Tycker verkligen att jag kan posera väldigt brabra.

Har suttit och kollat på gamla foton och jag kunde inte hjälpa att lägga upp dessa bilder. Gillar verkligen att kolla på bilder när man var mindre, så här är jag när jag inte ens är 1 år. Undra om jag är mig lik?? :D

Vad säger ni?

will you tell me once again

Godmorgon på er! Har precis vaknat ur en underbar söm och ska snart (snart) gå och få i mig lite frukost.
Senare idag blir det en sväng på stan och sen åker vi i väg och hämtar Emilia, mer händer sen!

Hur ser era dag ut??

FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG


Igår sa jag ju att snön nästan hade försvunnit. Men så IDAG när man vaknar och tittar ut genom fönstret så har det kommit mer snö under natten och det är härligt, faktiskt. Men resten får gärna komma till jul!

Nu ska ju pyssa i säng efter en lång jobbig dag. hörs när vi vaknar!

I have to go now are you still there when I come back?

Heej era godingar! Idag kom den första snön i uddevalla och det blev lite vit i stan. Synd varade det inte så länge, men man började faktiskt längta till jul och allt det där. Och när man tänker på det, så är det bara två månader kvar till jul, vilket jag inte tycker är så mycket. Och efter det kommer januari och jag fyller år!
Haha, nu började jag prata om jul och sånt, vilket jag egentligen inte har tid med. Idag var det skola som alla andra dagar och dem sista timmarna har varit såg sega. Nu är jag i alla fall hemma och försöker göra klart lite läxa, men snart drar jag till träningen och är där till 21.00. Så vi hörs imorgon igen!  

A B C D E





http://davidshama.com/

..bit darker and some more red




Det blev mörkare och har en tonn rött i sig!


På bilderna är håret mer brunt, men på riktigt så är det lite mer rödare och jag stortrivs!! 
Det blev så bra, jar trivs så bra!! JAG ÄLSKAR DET.
VAD tycker ni?


THE JACKET IS GREAT AND IT'S MINE


bild på när kameran inte vill lyda mig..

Heej! Idag efter skolan blev det en sväng till torp (känns som jag är på stan, torp, överby hela tiden.. menmen) och då köpte jag min älskade jacka. Jackan kommer från h&m och det är militärgrön! Hade tänkt att ta bild på den idag, men vädret är inte så okej ut och här inne blir det inte snyggt att ta kort, såå bild på den jackan kommer imorgon och det gäller samma outfit bild.

NU. ska jag göra lite läxa och få i mig lite mat ochh svara på era frågor, ha det gött!!

Dem andra sex frågorna

Hur ser ditt naturliga hår ut? Hårtyp alltså, lockigt, rakt, vågigt o.s.v...
Haha, alltså mitt hår kan se olika till dag till dag. Varje dag. När jag var liten hade jag spikrakt hår, men nu under åren har jag börjat fått lockigare/vågigt. Men vissa dagar kan håret vara lite rakare än vanligt, så eftersom jag oftast har lockigt/vågigt hår, så är nog det mitt naturliga hår. Lockigt är mitt liv... kram

Vad har du för hårfärg just nu? Har du nån gång färgat/tonat/slingat ditt hår?
Just nu har jag mellan brunt, men på onsdag kommer jag bara vara brunett. Så ja, jag har färgat håret förut. Har både slingat håret, färgat och tonat håret. Älskar verkligen att hitta på nya saker med det. Så nu ska jag vara brunett ett tag, igen!      

Vart får du din inspiration ifrån?? :)
Min inspiration kommer från folk på stan, kompisar och från mina underbara systrar.   Kopierar inte direkt av, utan jag gör det till en stil som jag gillar. Men jag har sådana här stunder då jag inte vet vad jag ska ha på mig och tycker att allt man har på sig och att man bara vill ha nya kläder. Men min inspiration kommer från många saker och mode är är ett ämne jag älskar :)   

Sminkar du dig?
Ja, det klart. Men jag sminkar mig inte så mycket, bara att få lite färg i ansiktet och mascara räcker bra för mig, i alla fall i skolan. Men när det är fest eller kalas som gäller, så är det lite mer smink som gäller.  

Vad har du för ögonfärg & tycker du att den är fin?
Jag tror min ögon färg är grön/bruna och jag gillar dem väldigt mycket. Ett minus är att jag har glasögon och det trivs jag inte i så mycket. Men snart ska jag skaffa linser och det är ett STORT plus!!    

första bloggen du kollar in när du startat datorn?
Jag är medlem på bloglovin, så har ganska många bloggar jag följer. Men det är alltid någon av dem :)
Är det en lista ni skulle vilja se, lite blogg insperation? 

I have to get ready to the movie



Heej! Idag har man varit lite seg med allt, meen nu är jag i alla fall klar med SO-uppgiften och har hunnit fixa ordningg på rummet. Men det är ju trots allt söndag och dagen är till för att slappa.
Nu ska jag sätta på en film som jag skulle ha sätt i fredags, men som inte blev av.

Ha det gött gott folk!!

Del 1 av 4

Hur många besökare har du varje dag?
jag har omkring 300 besökare per dag och runt 2100 besök i veckan. Det låter och är inte alls mycket. Men gillar dem besökarna jag har och när man har en blogg så ska den inte handla om hur många besökare man har, utan det är inläggen och alla era kommentarer vi gillar! <3

va är ett måste plagg i höst tycker du? Och vart kan man finna det?
Ponchon är ett måste nu i höst tycker jag! jag tycker den svarta ponchon är snyggast och det kan man finna på h&m och Åhléns. Men på Glitter finns det oxå en grymt snygg..

hur kommer din vardag se ut om 10 år?
Har ingen som helst aning hur min vardag kmr se ut om 10 år, men då kmr jag vara.. 23 år och då kmr jag säkert gått ut gymnasiet, skaffat mig ett jobb och ha några underbara vänner :)  

Hur länge har du bloggat? Vad är de roligaste med att blogga?

Jag har bloggat på den här bloggen i snart två år i november. Det roligaste med att blogga är att få läsa alla era sköna kommentarer och för att bara lägga in ett inlägg, som man vet andra kmr läsa och tycka om!          

Har du några beroenden?
Jag vet inte om jag har några beroende, men en sak jag gör (som jag tycker är så irriterande ) är när jag väl har börjat räkna något t.ex som hur många bilar, människor eller skyltar, så kan jag inte sluta räkna dem, måste liksom blunda en stund för att sluta :D lite roligt är det faktiskt.. Men mina vänner vet säkert om jag har något beroende, eller? <3     

hur kommer det sig att du började blogga?:D

Frågan har jag fått många gånger, men det började med att jag läste andras och så började kompisar och min syrra att blogga. Så jag tänkte att jag oxå kunde test, så nu har jag haft den här bloggen i snart två år och jag kmr absolut att fortsätta ett tag till :)

Hur gör man för att få en sån där svart liten ruta från rubriken??
Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte, har inte någon blekaste aning hur man gör en header heller :) Jag har en kompis som gör det åt mig, om du skulle vilja ha hjälp, så kan jag fråga henne. kram

...det är bara att fortsätta att fråga frågor tills jag säger stop! puss

bombardera mig och se vart det leder till



Nu är jag sugen på att svara på frågor, så nu tänkte jag att vi skulle ha en frågestund. Det är fritt fram för er att bombardera mig! Jag svara på 7 frågor per dag och så fortsätter jag tills alla era frågor är besvarade. Så fråga vad ni vill och hur många ni vill. Låter det bra? Isåfall – kör igång!

time is passing too fast sometimes, even when the clock is ticking slowly


Äntligen är det helg och den här veckan har gått fruktansvärt fort, känns som om det skulle kunna vara onsdag eller torsdag idag. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska nog satte på "Dagboken var så längesen jag såg den. Har hunnit skaffa mig några sköna saker idag, men det vissar jag imorgon. Ha en härlig kväll allihopa!

I ALLA HÖRN OCH KANTER


Dagens // Jeans Gina Tricot // Tröja Lime // Linne H&M // Halsduk Lindex // Vantar H&M // Väska från mormor // Skor Dinsko

Äntligen får ni en dagesn outfit och tror faktiskt det kommer bli många i fortsättningen. Men vi får se..
Har nästan kommit hem från en lång och skön promenad, och det var väldugt kallt men det satt skönt! Nu ska jag äta några av mammas ny bakta bröd och sen blir det tv tajmning. PUSS

collage; mellstroom.blogg.se



GILLAR NI DET?? JAG ÄLSKAR DET!! NÅGOT SOM SKULLE VILJA KOMMA IN I MIN GARDEROB. I ALLA FALL BYXORNA, LINNET OCH TRÖJAN. puss

// dagens klädsel är på G

on everyone's clothes on everyone's clothes


Dagens inspiration  - Skjorta med ringar Gina // Skinnbrallor H&M //  Väska Vila // Poncho Mammas // halsband item // Skor D.N.A //

Då får Angelica sprida er mer inspiration igen och idag blev det lite mer tuffare outfit - Med mörkröda läppar och skinnbrallor.
(angelicablick.se)

VAD TYCKS??

SAMMA SOM IGÅR..

..är i skolan, alltså samma som igår. Och efter skolan blir det massor med läxor och ännu mer läxor. Men innan det blir det en snabbis till överby. Ha en bra dag!!

ÄR I SKOLAN OCH PLUGGAR.

Är i skolan just nu och jobbar. Efter skolan blir det en till sväng till stan och kanske bokar en klipptid (färgning) hos frissan, men annars ska jag ta och kolla efter en halsduk och ett par jeans...

Vad gör ni en måndag som denna?

Veckans plagg: Mönstrade byxan

Victoria Törnegren Igår 17:45

Varje måndag väljer Modettes bloggerska Victoria Törnegren ut det hetaste plagget just nu. Dagens val är den mönstrade byxan, ett av vinterns mest upplyftande plagg.

Previous Next
  • bild 1 / 5

     

  • bild 2 / 5

    Gina Tricot, 299 kronor.

     

  • bild 3 / 5

    BikBok, 299 kronor.

     

  • bild 4 / 5

    BikBok, 299 kronor.

     

  • bild 5 / 5

    Topshop, 495 kronor.

     

Låt den mönstrade byxan lyfta din outfit i vinter. Satsa på allt från djuriska till grafiska mönster.

Klä upp
En topp med djup urringning: fram, bak eller på sidorna. Ett par skyhöga stilett alternativt ett par grövre klackar och en clutch på det!

Klä ner
Ett par låga Converse eller lägre kängor tillsammans med kavaj och slappt linne. Låt en större väska vila i armväcket.

Vill du inspireras ytterligare av Victoria? Spana in hennes blogg här!


Har alltid velat ha ett par såna här byxor och nu har jag äntligen hittat ett par snygga!! Något som passa er? Ha bra dag!!


Vart finns dem? Kanske hittar jag dem hos dig?

Även fast jag bara älskar leopard mönstrat, så äger jag nästan inget som har det på sig. Så när jag såg dessa skor både hos Esmeralda och My, kan jag liksom inte sluta älska dem - Dem är så grymt snygga!!
Är det någon som vet vart man kan hitta dem? Eller typ ett par liknande?


VAD TYCKER NI OM SKORNA??

Tävling - Goodiebag

Det var ganska längesen vi hade en tävling här i bloggen och det är det vi ska ha just nu. Tyvärr är det inte min tävling, utan tävlingen kmr ifrån Angelica Blick. Men Har Lite Tävlingar på Gång, det är bara att vänta....

TÄVLING -



Nu är de dags för tävling , för de var ju ett tag sen sist.
Jag har ett par tävlingar till på ingång, som jag hoppas ni kommer gilla!

Men först – Vinn Goodiebag !

I Goodiebag -

  • Depend nagellack NR 173
  • Läppglans, Yves Rocher
  • Maybelline , Dream Creamy Foundation NR 4O fawn/Cannelle
  • Osis , Shine Duster
  • Osis, Soft N’ Straight
  • Redken, Blonde Glam Conditioner
  • Stockholmsgruppen/Caroline Winberg Face moisturizer
  • Oriflame, Eyeshadow Trio
  • Just Glow , Shampoo + Balsam + Inpackning

Allt ni behöver göra är att ;

  1. Lämna en kommentar i detta inlägg med Namn, Mail och Bloggadress ( Ej Obligatoriskt )
  2. Detta är inget krav – men att länka till tävlingen i bloggen är ett stort plus.

KLARA FÄRDIGA KÖR!
tävlingen avslutas 18:e Oktober


Jaa, så där ser tävlingen ut och om ni vill vara med och tävla går ni in här: Tävling – Goodiebag! | Angelica Blick – Modette.se | Nyheter24

PUSS

Esmeralda Nilsdotter


Dagens inspiration 
Jacka – Monki. Spetströja – Monki. Jeans – Levi’s. Strumpbyxor – H&M. Skor – Scorett.

Idag fick Esmeralda stå för inspiratiopnen och det gör hon väldugt bra! Avgudra verkligens hennes hår och hela hennes stil. Vill ni läsa mer om henne, finns hon här:
http://nyheter24.se/modette/esmeraldanilsdotter idag

SNABBIS

Hej, tänkte att jag kunde lägga in en lite snabbis. Just nu sitter jag och försöker komma igång med läxorna, vilket inte funkar så bra.. Så jag får ägna mig åt bloggen ikväll istället, har några stycken inlägg på G!! PUSS

ARE THIS THE RIGHT SHOE FOR ME?



Hittade dessa skor hos Angelica och visst är dem snygga?
De kommer ifrån skopunkten och kostar 349 :- och måste faktiskt säga som Blick, det är som hittat!!
Bilder från: http://nyheter24.se/modette/angelicablick

SATURDAY

Tyvärr så blev det dålig uppdatering igår och samma kommer det vara tills imorgon. Är i alla fall hos mormor och hjälper henne röja undan i hennes stökiga garderob, och kanske kommer ni få se lite nya fynd som har dykigt upp.. Hörs imorgon igen! PUSS


The nightmare is here and it's here to stay.


Dagens bild från träningen.

Fyfan! Jag är så jävlans trött!! Vill bara dampa ner i sängen.


Morgonen började väldigt bra. Men i skolan blev det bara katastrof, kände som inget ville funka. SEN när vi kom hem blev det inte bättre och så höll jag på att komma försent till träningen, som jag har haft nu i 2 tim och 30 min!! Så jag är väldigt trött just nu och har en sån huvudvärk, så vi säger att vi hörs någon gång imorgon igen!! PUSS   

you blow my mind

Heeej! Igår spenderade jag min kväll framför bio duken med Malin och då kollade vi på "I rymden finns inga känslor" och jag tyckte den var så braa!! Har ni sett den? Sen när jag kom hem däckade jag på sängen nästan med en gång. Just nu är jag i skolan och ska snart ha No-lektion, något som jag inte gillar. Men sen har jag bara en lektion kvar, innan vi sluter. PUSS   



- Jag inspireras av sotade ögon och de..


Hennes bästa SKÖNHETSTIPS kan ni läsa om HÄR!

 

  • bild 2 / 3

    "Min dagliga sminkrutin innebär att jag först smörjer in mig med en parfymfri ansiktskräm."

     

  • bild 3 / 3

    "Inspireras av sotade ögon och de väldigt fina plommonfärgade läpparna."

     


Hej! en av mina favorit bloggar är Angelica Blicks blogg och här kommer två intervjuver med henne, Och om ni vill läsa den andra intervjuven så går in HÄR! PUSS


http://ebbasfoton.blogg.se

Detta är inte snyggt UTAN SKIT snyggt!! Önskade verkligen att man hade en sån där röd stickad tröja eller en sån där undebar hat. Verkligen sugen på att dra på mig min  gråa tröja till skolan imorgon..  Passar ju perfekt nu i höst! Vad händer annars då? jag har haft okej dag, skolan tills halv tre och nu har man gjort läxor...
Nu måste jag i alla fall göra mig iordning för träningen som är om en stund, PUSS

INSPIRATION


Idag får monki så för inspiration stilen! Den här tröjan är så himla snyggt! nu ska jag ha sista lektionen i tyska  och sedan en snabb sväng till stan och hitta en praktik plats, man får hoppas att det blir bra. ha en kanon bra eftermiddag allihopa, PUSS

AUTUMN

Hösten kommer med stormsteg nu i oktober.

JAG ÄR PÅ GÅNG.


Tjohej! Igår blev jag bara här hemma med tv och min kära dator, vilket var väldigt trevligt. Just nu sitter jag och försöker ta mig igenom några tråkga läxor, men ska snart ta och fixa till mig lite och sticka ner till stan. Har nog inte berätta att det inte blev någon bio i fredag, men det tar vi igen idag!! Kram










EN FRANSJACKA


Jag äger redan många jackor jag älskar. Men det är något med dem som ropar

"Jag måste ha!"

När jag fick syn på den här kunde jag inte riktigt låta bli att beställa den, så nu kommer den snart hem till mig.




I feel good when you are here

Heej hallå!

Idag har det blivit match och jag tror det blev något med 19- 7, vilket är väldigt bra! Ikväll blir det först middag och sedan drar jag med till soffan och bänkar mig framför tv med någon bra film. Orkar liksom inte göra något annat, har varit trött hela dagen och blev ännu tröttare efter matchen, kanske håller jag på att bli sjuk?!
Jaja, hörs imorgon igen!

Ganska söt tjej.



Hade tänkt att lägga in ett videolägg, men datorn ville inte ge med sig. Så det inlägget kommer att tycka upp någon
annan dag, menmen.. just nu sitter jag i alla fall och väntar på att mamma och pappa sak komma hem med det goda käket (thai), efter som jag är J*kligt hungrig och det hade ni också säkert varit om hade kunnat lagga mat som jag!

Ikväll ska jag inte hitta på så mycket, kanske dra jag ner till stan med några kompisar och ser någon bra film eller så får det bli mys här hemma. Vi hörs imorgon! Ha en trevlig kväll :)

RSS 2.0